Bierreclame

Bowl Belly tovert met sfeer en blinkt uit in het maken van bierreclame. Onze unieke (merk)verlichting verandert uw café, brouwerij of 'man cave' in een plek waar een biertje met vrienden nog beter smaakt!

 

Beerlight: maximale exposure van uw biermerk

Het team van Bowl Belly heeft de Beerlight kroonluchter ontworpen om biermerken maximale exposure te geven. Deze bierflessenlamp is een ware eye-catcher voor elke ruimte waar bier wordt geschonken.

 

De Beerlight is uniek omdat de flessen met de opening naar boven hangen waardoor het etiket op de fles leesbaar blijft (dit in tegenstelling tot andere flessenlampen). Daarnaast zijn door het slimme systeem alleen de flessen te zien. 

De kroonluchter is leverbaar in vijf verschillende modellen en geschikt voor 19, 37, 42, 54 en 61 flessen.

De Beerlight is voorzien van energiezuinige dimbaar LED verlichting en is op eenvoudige wijze op te hangen. Meer informatie over de modellen en prijzen vindt u op de pagina Beerlight op deze website. 

 

Specificaties:

Klik op de afbeelding voor een grotere weergave.

Reclame displays

Of het nu voor de verkoop is of om producten te showen, wij kunnen de passende display voor u maken!  

 

Alle mogelijke teksten, logo’s en afbeeldingen kunnen worden toegepast. De behuizing van de reclame displays kan van verschillende materialen worden gemaakt zoals (sloop)hout, staal, koper of kunststof. Daarnaast kunnen de flessendisplays van een verlichte bodem worden voorzien, dit geeft een mooi gloweffect aan flessen. Op de pagina reclamedisplays vindt u meer informatie. 

Advies

Naast bierreclame kunt u ook voor andere vormen van lichtreclame bij ons terecht. Niets is ons te gek en 'kan niet' staat niet in ons woordenboek. Alle mogelijke teksten, logo’s en afbeeldingen kunnen worden toegepast.  Wanneer u hulp wenst bij het selecteren van de juiste lichtreclame adviseren wij u graag.

 

Is uw interesse gewekt? Neem dan vrijblijven contact met ons op.

Projecten

Klik op de afbeeldingen voor een impressie van ons werk.