Enkelzijdige ronde bolle lichtbakken

Val op met ronde bolle lichtreclame

De enkelzijdige Bowl Belly lichtbak is rond en heeft een bolle buik. De lichtbak is geschikt voor interieur of voor aan uw gevel. De ronde bolle lichtreclame wordt in uw eigen huisstijl gemaakt, afgewerkt met een luxe acrylring en voorzien van energiezuinige LED verlichting.

Merkverlichting met glow effect op de wand

De enkelzijdige ronde bolle lichtbak hangt 2cm van de muur en is aan de achterkant lichtdoorlatend, hierdoor ontstaat er een glow effect op de muur. Dit geeft een extra dimensie aan uw merkverlichting en trekt u nog meer aandacht naar uw merk.

Ronde lichtbak in vier maten leverbaar

De enkelzijdige lichtbak is in vier maten leverbaar: ø18cm, ø45cm, ø65cm en ø105cm. Naast de standaard luxe acrylring kan de rondelichtbak ook met andere materialen worden afgewerkt. Denk hierbij aan staal met bouten om de lichtbak een extra stoer uiterlijk te geven (zie de afbeeldingen hieronder). Vele variaties zijn mogelijk! 

Specificaties

  • Leverbaar in de maten ø18cm, ø45cm, ø65cm en ø105cm
  • Voorzien van energiezuinige LED verlichting
  • Montage middels magneet- of schroefophanging
  • Voor binnen en buiten geschikt

Optioneel:

  • Dimmer
  • Schemerschakelaar
  • Montage en onderhoud

Opvallende lichtreclame begint met advies op maat

Naast ronde bolle lichtbakken kunt u ook voor maatwerk lichtbakken en displays bij ons terecht. Alle mogelijke teksten, logo’s en afbeeldingen kunnen worden toegepast.  Wanneer u hulp wenst bij het selecteren van de juiste lichtreclame adviseren wij u graag.

 

Is uw interesse gewekt? Neem dan vrijblijven contact met ons op, wij informeren u graag naar de mogelijkheden. Voor prijsinformatie klikt u op de button hieronder.

Projecten

Klik op de afbeeldingen hieronder voor een impressie van ons werk.