Enkelzijdige ronde bolle lichtbak

Val op met een ronde bolle lichtbak

Bowl Belly lichtreclame tovert met sfeer. Onze lichtbakken zijn niet alleen rond maar hebben ook een bolle buik. Dat geeft een 3D dimensie aan uw logo. Zo trekt u de aandacht naar uw merk en dat is natuurlijk precies wat u graag wilt! 

 

De enkelzijdige Bowl Belly lichtbak is rond en heeft aan één zijde een bolle buik. De lichtbak is waterdicht en dus voor binnen en buitengebruik geschikt. De ronde bolle lichtreclame wordt in uw eigen huisstijl gemaakt, afgewerkt met een luxe acrylring en voorzien van energiezuinige LED verlichting.

Lichtreclame met glow effect op de gevel

De enkelzijdige ronde bolle lichtbak hangt 2cm van de muur en is aan de achterkant lichtdoorlatend, hierdoor ontstaat er een glow effect op de muur. Dit geeft een extra dimensie aan uw merkverlichting waarmee u nog meer aandacht trekt naar uw merk.

 

Naast de standaard luxe acrylring kan de enkelzijdige lichtbak ook met andere materialen worden afgewerkt. Denk hierbij aan staal met bouten om de lichtbak een extra stoer uiterlijk te geven (zie afbeelding in het projectenoverzicht). Vele variaties zijn mogelijk! 

Specificaties enkelzijdige ronde lichtbak

  • Leverbaar in de maten ø18cm, ø45cm, ø65cm en ø105cm
  • Voorzien van energiezuinige LED verlichting
  • Montage middels magneet- of schroefophanging
  • Voor binnen en buiten geschikt

Optioneel:

  • Dimmer
  • Schemerschakelaar
  • Montage en onderhoud

Handwerk reclamebord dus hoge kwaliteit gegarandeerd!

Alle lichtbakken van Bowl Belly worden met de hand gemaakt. Hierdoor kunnen wij een hoog kwaliteitsniveau garanderen. En ook na montage garanderen wij deze kwaliteit, zo verlenen wij op aanvraag periodiek onderhoud waardoor de lichtbakken vele jaren meegaan. 

Opvallende lichtreclame begint met advies op maat

Naast ronde bolle lichtbakken kunt u ook voor maatwerk lichtbakken en reclamedisplays bij ons terecht. Niets ons te gek en 'kan niet' staat niet in ons woordenboek. Alle mogelijke teksten, logo’s en afbeeldingen kunnen worden toegepast.  Wanneer u hulp wenst bij het selecteren van de juiste lichtreclame adviseren wij u graag.

 

Is uw interesse gewekt? Neem dan vrijblijven contact met ons op.


Projecten

Klik op de afbeeldingen hieronder voor een impressie van ons werk.