31. juli 2020
In opdracht Uiltje Brewing Compagny maakte Bowl Belly een stoere enkelzijdige lichtbak voor Beer Temple Amsterdam . De lichtbak is voorzien van een RVS lijst wat een robuuste uitstraling geeft.
24. juni 2020
Voor brouwerij Duits & Lauret maakte Bowl Belly deze blikvangende Beerlight.
14. juni 2020
Deze enkelzijdige lichtbak is gemaakt voor de mobiele take away van Diner 66. Ook in Coronatijd denkt Bowl Belly mee in mobiele oplossingen!
25. mei 2020
Voor Duits & Lauret Brouwerij maakte Bowl Belly deze stoere displays. De reclamedisplays zijn voorzien van een ronde bolle Bowl Belly lichtbak. Ook de bodem is voorzien van LED verlichting, dit geeft een mooi flow effect aan de bierflesjes.
15. februari 2020
Een enkelzijdige Bowl Belly gemaakt voor Aegir Marine die de lichtbak gebruiken als origineel relatiegeschenk.
11. januari 2020
Dubbelzijdige lichtbak gemaakt voor Bar Baut in Amsterdam. Naast ronde bolle lichtbakken leveren we ook maatwerk lichtbakken. Bel ons gerust voor meer informatie, we staan u graag te woord.
11. januari 2020
Deze dubbelzijdige Bowl Belly lichtbak is gemaakt voor Brouwerij De Heeren van Beerta. Te gebruiken voor diverse promotiedoeleinden. Light up your brand!
12. december 2019
Voor display een kleine enkelzijdige Bowl Belly lichtbak gemaakt voor Gin 1689.
03. december 2019
Trots dat de Beerlight is uitgekozen om te schitteren in een nieuw te bouwen mancave in het programma van Eigen Huis & Tuin op 4 januari as. Wij zitten voor de buis!
19. oktober 2019
Prachtig Bowl Belly lichtbak gemaakt voor Manify Out of Office. Deze ronde bolle lichtbak is aan de achterkant lichtdoorlatend waardoor er een mooi gloweffect op de muur ontstaat.

Meer weergeven