03. december 2019
Trots dat de Beerlight is uitgekozen om te schitteren in een nieuw te bouwen mancave in het programma van Eigen Huis & Tuin op 4 januari as. Wij zitten voor de buis!
09. september 2019
Beerlight hangt nu ook bij Gall & Gall Wijk bij Duurstede. De bierflessenkroonluchter is gemaakt om biermerken maximale exposure te geven. De lamp is een ware eye-catcher voor elke ruimte waar bier verkocht of geschonken wordt.
24. juni 2019
In opdracht van Brouwerij De Leckere mooie gevelreclame gemaakt. Trots zijn we op dit stukje maatwerk. Light up your brand!
01. juni 2019
In opdracht van Bar Amsterdam negen Beerlights geleverd waarvan drie bierkroonluchters voor het biermerk Heineken en drie kroonluchters voor het biermerk Desperado. Beerlight is een flessenkroonluchter speciaal ontworpen om een biermerk maximale exposure te geven. Een ware eye catcher in elk horeca-interieur waar bier geschonken wordt.
27. april 2019
Bij Het Lokaal in Amersfoort hangt sinds vandaag een unieke koningsdag BeerLight. De kroonluchter is gevuld met 61 flessen van Brouwerij 't Mirakel, Brouwerij De Volle Maat, Louis Loyal, EemBier en Eric's Beer Craft. Happy koningsdag!! Cheers ;-)
15. april 2019
Voor het 300-jarig jubileum van brouwerij Bavaria maakte Bowl Belly een Beerlight met een gouden kroon. Swinkels Family Brewers mag vanaf nu het predicaat Koninklijk voeren. Een persoonlijke felicitatie vonden we wel op z’n plaats!
02. april 2019
Dubbelzijdige Bowl Belly lichtbak gemaakt voor More Beer Brewing in AMSTERDAM met als kers op taart een verlichte display voor visitekaartjes. Light up your brand!
18. maart 2019
Voor Brouwerij Wispe maakte Bowl Belly een grote ronde dubbelzijdige lichtbak voor aan de buitengevel. Heel veel succes met jullie brouwerij op deze prachtige locatie!
28. januari 2019
Om deze lichtreclame een 'ruig karakter' te geven is de rand afgewerkt met stalen bouten bewerkt.
28. januari 2019
Deze grote ronde bolle lichtbak is een ware eye-catcher geworden in het interieur van Stadsbrouwerij Eindhoven.

Meer weergeven