Over ons

Op deze pagina geven we kort uitleg over wie we zijn en hoe we te werk gaan. Indien u na het lezen van deze pagina nog vragen heeft kunt u altijd contact met ons opnemen. We staan u graag te woord.

Labels

1. Bowl Belly 

Bowl Belly is een productielabel van Harts Productions. Bowl Belly maakt lichtreclame voor de zakelijke markt. Omdat het maken van Bowl Belly lichtbakken maatwerk betreft worden deze niet online verkocht. Op de levering van Bowl Belly lichtbakken zijn de algemene voorwaarden van Harts Productions - Bowl Belly van toepassing. Deze algemene voorwaarden ontvangt men na het aanvragen van een offerte. 

2. Beerlight

Beerlight is een label van Bowl Belly Lichtreclame. Beerlight levert flessenkroonluchters voor de zakelijke markt. De Beerlight kroonluchters worden ook online verkocht in de Beerlight webshop

 

Webshop Keurmerk
Beerlight is gerechtigd om het Webshop Keurmerk te voeren. Dit keurmerk wordt uitsluitend verleend aan winkels en dienstverleners die hun producten en diensten aanbieden via internet en aan de gestelde toelatingseisen voldoen. Het keurmerk bestaat sinds 2001 en onderging in 2008 met succes de keurmerkentoets van het Ministerie van Economische zaken. 

 

Als consument weet u hierdoor, dat u zaken doet met een leverancier waar u veilig kunt betalen en uw privacy gewaarborgd is. Voorts is er een onafhankelijke geschillenbemiddeling en dient de code van het Webshop Keurmerk t.b.v. een goede consumentenbescherming, door de dienstverlener te worden nageleefd. 

Alle leden van Stichting Webshop Keurmerk zijn gehouden de Algemene Voorwaarden van de stichting te gebruiken. Deze voorwaarden zijn opgemaakt in overleg met de Consumentenbond. De vermelding van onze aansluiting bij Webshop Keurmerk vind u hier. 

 

Betalingsmethoden Beerlight webshop
Er zijn een aantal manieren waarop u in de Beerlight webshop kunt betalen. Deze zijn allemaal veilig en beveiligd. Hieronder de door ons geaccepteerde methoden:


Visa - Mastercard
We accepteren Visa en MasterCard creditcards. U hoeft slechts uw creditcardnummer in de betaalpagina te voeren, de vervaldatum en de 3-cijferige beveiligingscode. Uw betaling wordt door ons direct ontvangen, waarna we uw bestelling kunnen verwerken. 

 

iDEAL

IDEAL is een veilige en handige service, waarmee u in staat bent snel en betrouwbaar betalingen te verrichten, direct van uw bankrekening naar die van ons. Hiervoor heeft u geen creditcard nodig. iDEAL is alleen beschikbaar binnen Nederland. 

 

PayPal

Met PayPal kunt u snel en gemakkelijk online geld overmaken en ontvangen. Het is een eenvoudige betaalmethode om (ook internationaal) geld over te maken naar familie, vrienden, webshops en veilingwebsites zoals Marktplaats en eBay. Om geld naar familie of vrienden over te maken, heeft u alleen het mailadres van de ontvangen nodig. Voor extra flexibiliteit kunt u uw bankrekening of creditcard aan uw PayPal-rekening koppelen en deze via uw PayPal-rekening gebruiken. Meer informatie over PayPayl vindt u op www.paypal.com 

 

Rembours
Bij een remboursverzending vindt de betaling plaats als het pakket verzonden is. Na verzending wordt het pakket door de postbode aangebonden aan de deur van de koper. De koper betaalt vervolgens het verschuldigde bedrag plus rembourskosten aan de bezorger. De koper kan dan pas het pakket pas in ontvangst nemen.

 

Verzending en levering

De Beerlight kroonluchters worden verstuurd via PostNL tegen de door PostNL geldende tarieven. De verzending is altijd voorzien van een track & track code. Momenteel hanteren wij een levertijd van 3-5 werkdagen. 

 

Klachten
Het is natuurlijk vervelend als u een klacht heeft over onze producten en/of dienstverlening. Wij willen u graag verder helpen en een gewenste oplossing bieden. U kunt mailen naar: info@beerlight.nl

 

Wij zullen de klacht bekijken en proberen naar ieders tevredenheid de klacht op te lossen. 
Na ontvangst van uw klacht ontvangt u een van ons een bevestiging. Wij zullen uw klacht binnen 14 dagen na ontvangst beantwoorden, mocht het meer tijd nodig hebben, dan zullen wij u hiervan op de hoogte stellen. Mocht u dit niet op prijs stellen, dan kunt u ook altijd contact opnemen met de afdeling bemiddeling van Stichting Webshop Keurmerk waarbij wij zijn aangesloten. 

 

Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten te melden via het ODR platform van Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op www.ec.europa.eu/odr. Wanneer de klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het u vrij om de klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie. 

Privacy

Meer informatie over onze privacy policy vindt u hier